Obsługa klienta - Skontaktuj się z nami

Możesz skontaktować się z nami pod nr tel.:

(61) 84-77-616
(61) 84-31-430
(61) 67-00-565


Wysyłając E-mail na adres:

kontakt@sprezyny-gazowe.com

Pod numerem Gadu-Gadu:

7896754

Lub poprzez formularz kontaktowy:
Dane firmy:

PH Majus Justyn Zieliński
Świętego Michała 24
61-023 Poznań

Zapraszamy
od poniedziałku do piątku
w godzinach 8-17


Mapa dojazdu


wyślij wiadomość

 

polityka prywatności.

Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na podany przeze mnie adres poczty elektronicznej, przekazywanych przez PH Majus Justyn Zieliński.

1. Przetwarzamy następujące dane osobowe: imię, nazwisko, adres e-mail.

2. Administratorem danych osobowych jest PH Majus Justyn Zieliński, ul. Lwa 10/2, 61-244 Poznań.

3. Dane osobowe będą przetwarzane w celu odpowiedzi na zapytanie skierowane przy użyciu formularza kontaktowego oraz prowadzenie ewentualnego dalszego kontaktu na Pani/Pana życzenie. Podstawą przetwarzania danych osobowych są czynności podejmowane przez nas na Pani/Pana żądanie przed zawarciem umowy.

4. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże brak ich podania uniemożliwia świadczenie w/w usługi.

5. Dane osobowe będą przechowywane przez okres roku od daty wysłania zapytania.

6. Przysługuje Panu/Pani prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych,

7. Posiada Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

8. Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych.